Empanada de espinacas, bechamel y calabaza

Empanada de espinacas, bechamel y calabaza

Hey everyone, hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to make a special dish, Empanada de espinacas, bechamel y calabaza. It is one of my favorites. For mine, I will make it a bit unique. This will be really delicious.

Empanada de espinacas, bechamel y calabaza is one of the most well liked of current trending meals on earth. It is enjoyed by millions daily. It is easy, it's quick, it tastes delicious. Empanada de espinacas, bechamel y calabaza is something that I've loved my whole life. They are nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Empanada de espinacas, bechamel y calabaza, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Empanada de espinacas, bechamel y calabaza delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Empanada de espinacas, bechamel y calabaza is 5 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Empanada de espinacas, bechamel y calabaza estimated approx 60 minutos.

To get started with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can cook Empanada de espinacas, bechamel y calabaza using 11 ingredients and 13 steps. Here is how you can achieve that.

Y otras muchas cosas!

Ingredients and spices that need to be Get to make Empanada de espinacas, bechamel y calabaza:

  1. 2 masas quebradas
  2. 1 o 2 bolsas grandes espinacas
  3. calabaza (yo usé la que viene en paquetitos envasados al vacío del mercadona, 400 gr aprox)
  4. 1/2 berenjena o un poco más
  5. 2 ramitos pequeños de brócoli
  6. Queso rallado (al gusto)
  7. 4 cucharadas tomate natural de brick
  8. Bechamel casera (abundante)
  9. 1 huevo duro
  10. Aceite de oliva
  11. Hierbas provenzales, ajo en polvo, pimienta negra, nuez moscada, hueso de aguacate rallado (opcional)

Instructions to make to make Empanada de espinacas, bechamel y calabaza

  1. Poner agua a hervir con aceite y sal
  2. Sacar la calabaza del envase y poner cortada en trozos pequeños en un plato hondo. Tapar con papel film y meter al microondas 8 minutos aprox para que se ablande.
  3. Lavar la berenjena y el brócoli. Cortar la berenjena en trozos muy pequeñitos y poner en un bol. Cortar en trozos muy pequeñitos la parte de arriba del brócoli y mezclar con la berenjena y guardar el tallo para otro momento
  4. Añadir el tomate y el queso rallado a la berenjena con el brócoli, remover y añadir las especias. Lo justo para que le dé buen sabor.
  5. Añadir las espinacas a la olla, bajar a fuego medio y dejar unos 10 minutos, remover de vez en cuando
  6. Hacer la bechamel o comprarla hecha (recomiendo lo primero)
  7. Triturar la calabaza y rehogar en una sartén con aceite de oliva y sal
  8. Reservar en un plato hondo la calabaza tras rehogarla un poco una vez triturada. Calentar en el micro la mezcla de berenjena, queso etc. 1 minuto y medio.
  9. Colar las espinacas pasados los 10 minutos. Añadir a una sartén con aceite de oliva y rehogar. Después añadirlas a la bechamel y rehogarlo bien. Será la segunda capa de la empanada! Precalentar el horno según indicaciones del envase de la masa.
  10. Poner la masa quebrada (la redonda) en un molde adecuado para horno redondo añadiendo un poco de harina en la base para que no se pegue
  11. Echar homogéneamente la mezcla de berenjena, después la calabaza, después añadir el huevo duro en rodajas finitas homogéneamente. Después las espinacas y por último espolvorear un poco más de queso por encima. Cerrar con otra masa pegar bien los bordes.
  12. Batir un huevo, pintar la empanada y meter al horno hasta que esté doradita.
  13. A mangiare!

As your experience and self-confidence grows, you will discover that you have extra natural control over your diet and adapt your diet regimen to your individual preferences gradually. Whether you intend to serve a dish that uses less or more ingredients or is a bit basically hot, you can make easy changes to accomplish this goal. Simply put, begin making your recipes promptly. When it comes to basic food preparation skills for newbies you do not need to learn them but just if you master some easy cooking strategies.

This isn't a total overview to fast and simple lunch recipes yet its great something to chew on. Hopefully this will certainly get your innovative juices moving so you can prepare tasty dishes for your family without doing a lot of heavy meals on your journey.

So that's going to wrap this up for this special food Easiest Way to Make Speedy Empanada de espinacas, bechamel y calabaza. Thank you very much for reading. I'm sure you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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